Word partner van MyAlbum

MyAlbum trekt graag gezamenlijk op met storytellers, fotografen en bedrijven die net als wij herinneringen levend en sprankelend willen houden. Partners profiteren van interessante kortingen, Pro functionaliteiten en krijgen als eerste toegang tot nieuwe producten en functies. Partner worden? Stuur ons een samenwerkingsvoorstel en stel je aan ons voor! We nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op. Geen partner maar wel een grote bestelling? Ontvang een interessante korting tot 35% op grote volumes.

Word partner van MyAlbum

Waarom MyAlbum?

Veel fotoboek leveranciers bieden kortingsbonnen of -codes om acties mee te doen. MyAlbum biedt branded cadeaubonnen waarmee je klanten fotoboeken kunnen maken in de huisstijl van je bedrijf, met een branded omslag en binnenwerk. Zo kun je op unieke wijze je merkidentiteit mixen met de persoonlijke verhalen van je doelgroep. Zowel online als in een gedrukt fotoboek. Gebruik het voor:
Verbindingen

Verbindingen

Klantenbinding.

Evenementen

Evenementen

Bedrijfsevenement.

Presentaties

Presentaties

Incentive reizen en conferenties.

Een fotoboek als incentive

Geef klanten gratis een persoonlijk fotoboek cadeau en verbind je merk subtiel met hun persoonlijke herinneringen. Een branded omslag en binnenwerk zorgen op een sympathieke manier voor herkenbaarheid door op speelse wijze de bedrijfskleuren, logo's en beeldelementen te gebruiken.
Omslag met logo

Omslag met logo

Toon je eigen logo op de omslag met een MyAlbum Pro account.

Branded omslag

Branded omslag

Branded landingspagina waar men 500 vouchers kan inwisselen voor een gratis fotoboek t.w.v. € 10,95 met een custom branded omslag.

Vanaf

€ 1.000

Branded omslag en template

Branded omslag en template

Branded landingspagina waar men 3.500 vouchers kan inwisselen voor een gratis fotoboek t.w.v. € 10,95 met een custom branded omslag en template.

Vanaf

€ 2.500

"Een unieke manier om onze klanten te verrassen met een persoonlijk en relevant cadeau"

Daniëlle Kuil, Projectmanager Marketing Buro Scanbrit

MyAlbum beoordelingen

2.690 beoordelingen op Trustpilot

"Een unieke manier om onze klanten te verrassen met een persoonlijk en relevant cadeau"